Tomt under topplokket til MDG?

Publisert 12.1.2023
(Ytring)

Når man ser på hva dette tullepartiet fremsetter av forslag så får nok de fleste en vond smak i munnen. Det siste de skal forby er privat fyrverkeri. Man må som voksen vite hvordan man skal håndterer den slags, men fra det til å forby saken er et helt lysår om man tenker seg om.

Alkohol og fyrverkeri hører vel ikke sammen, men det må da vel for pokker kunne gå an å bruke litt av det lille vettet man har mellom øra når man skal legge i vei med den slags! Om man kjøper inn denne festligheten på en slik kveld/ natt til et nytt år, så må det vel da kunne gå an å leie inn en som kan dette for seg når man først spandere på seg denne kostnaden?? Hva koster det da fra eller til?? Dette er ikke noe som politiske partier bør mene noe om da dette er en privat sak?? Hva en kommune gjør i så måte skal vel denne selv stå for likevel??

Hva blir så det neste som dette tulle-partiet skal finne på i dette nye året?? La disse seile sin egen sjø med eller uten redningsvest, de er ikke til noen nytte likevel…. Det verste er jo at en del av de unge finner frem til dem, og aner ikke hva de begir seg ut på vil jeg mene….Kan man da tenke tanken at her har lærerstanden en del av skylden for det?? Men er det nå ikke slik da at mange politiske partier nå har mistet noe av fotfestet for å finne tillit i folket?? Man ser jo at valgdeltakelsen har avtatt sterkt, og noe må da det skyldes????Jeg tenker svik fra de som stiller til valg er svært mye av den årsaken…..

Ellinor Nerbø