Trine Skei Grande tabber seg ut igjen

Publisert 23.5.2018
Av Wilfred Høsteland
Foto: Wikimedia Common  

Venstres mislykkete leder Trine Skei Grande vet tydeligvis ikke hvordan hun skal få sitt parti enda lenger under sperregrensen, men hun jobber aktivt med det – kanskje ubevisst – til mange av oss andres glede!

For kort en tid siden – under den mest vanvittige innvandringen til landet – uttalte nevnte partileder at nå fikk de norske pensjonistene vær så god vente – innvandrerne skulle prioriteres! Hun har også uttalt at narkotiske stoffer bør legaliseres. At en partileder kan uttale noe slikt vitner jo bare om total mangel på vett. Og for kort tid siden uttalte den samme Grande at hun ville gå inn for å avskaffe loven om helligdagsfreden. Jeg går ut fra at KrF for ever har vendt Grande og hennes parti ryggen – med enda bedre grunn enn å vende FrP ryggen. Og Grande’s siste idiotiske uttalelse kunne man lese referert i Bergensavisens nett-nytt 21. mai. Det var i sammenheng med følgende:

Voldsforsker ved Politihøyskolens forskningsavdeling, Ragnhild Bjørnebekk, som for øvrig er anerkjent for sitt høyst seriøse arbeid, er ikke i tvil om at rapmusikk kan påvirke ungdom negativt. Hun sikter til dokumentert forskningsarbeid og referer psykologen Karen Dill som står bak studien «How Fantasy Becomes Reality». Det omhandler hvordan trøblete grupper av ungdom som er fascinert av vold blir påvirket av såkalte gangster-rap-videoer. Bjørnebekk har selv intervjuet ungdommer, og har fått dette klart dokumentert. APs Jan Bøhler, som ofte har vist seg å være en fornuftig mann, støttet nevnte forskningsresultater, noe som førte til at Trine Skei Grande kritiserte Bøhler i harde ordelag, og kalte nevnte forskningsresultat gammeldags tenkning.

Det er for øvrig vel kjent fra tidligere at endatil voldspregete tegneserier og videospill, også kan påvirke barn og ungdommer til å utøve vold. Dette har også ungdommer på tiltalebenken ved flere anledninger gjennom årene innrømmet var tilfelle i deres saker. Men Trine Skei Grande, som nå har gjentatte ganger har gjort seg og sitt parti Venstre til talsmenn for de destruktive krefter i samfunnet, har visstnok fortsatt noen tilhengere, men de ser ut til å minke jevnt og sikkert.

Hvem vil ha slike politikere? Det bør nå bli en uholdbar belastning for regjeringen å ha en slik partileder og et slikt parti med i vårt lands øverste styre og stell. Hvis de nevnte sakene ikke fører til at venstre kastes fra regjeringssamarbeidet, vitner det jo også om at Erna Solberg & Co er fornøyd med Grandes grove uttalelser og ansvarsløse holdninger til svært viktige og alvorlige saker i vårt samfunn! Så en anmodning til Høyre og FrP: Kast Trine Skei Grande ut av regjeringen igjen – hun er en stor skam og en fare for vårt demokrati!