Tuberkolose hos flyktninger fra Ukraina

Publisert 22.4.2022
Foto: Colourbox

Huff sier nå jeg. Ikke før har denne sykdommen vert utryddet, før den nå er på tilbakekomst igjen- takket være Putin! Kan man mistenke at denne bakterien er blitt brukt i våpen som er brukt? Er det noen umulighet? Ikke vet jeg, men jeg stiller spørsmålet.

Hva gjør så helsemyndighetene der disse menneskene har søkt tilflukt? Hva vil så Norge sette inn av tiltak for at dette ikke sprer seg mer enn nødvendig? Har vi medisiner som trengs for å stoppe dette, om noen har dette med seg til Norge sånn helt uforskyldt? At man har hatt noen få tilfeller her er nå en ting, men dette blir nok langt farligere om det kan bevitnes at dette har med invasjonen til Putin å gjøre?

Man skal ikke bare tro at alt som dukker opp er en konspirasjon. Ikke når man har med en komplett idiot å gjøre som er i stand til hva som helst og selv tror at han slipper unna? Tror han at han er en evighetsmaskin som klokken, går og går og går til det uendelige? Man kan mistenke at det er akkurat det han og de rundt han tror om seg selv stakkars folk. Man skulle ønske at han fikk smake sin egen medisin så det holder! Det samme med de som tror på ham!

Ellinor Nerbø