Uforståelig at ikke Amfi Askøy får utvide!

Publisert 14.11.2017

Foto: Amfi.no

Demokratene i Norge Askøy finner det uforståelig at ikke Anfi Askøy får utvide. Stagnasjon og handelslekkasje til Sartor blir bare større. Vi har lenge ment at Fylkesmannens mandat er utgått på dato. I slike saker må kommunene få bestemme selv.  Når man så leser at fylkeskommunen godkjente en større utvidelse for Biltema på Stord med følgende begrunnelse; Minske handelslekkasjen, ja da vet man ikke om man skal le eller gråte. Dette viser hvor tilfeldig og useriøst slike saker blir behandlet.

Askøy politikerne har også seg selv å takke. I Arealplanen skulle de selvsagt lagt Amfi Askøy innunder Kleppestø og kaldt det et regionsenter. Nå er det akkurat dette manglende vedtaket Fylkesmannen henger seg opp i. Nå fortjener Amfi Askøy at våre lokalpolitikere engasjerer seg langt mer i denne saken. Nå står det i stampe og ingen ser utgangen. Hvor mange millioner som forsvinner ut av kommunen kan vi bare tenke oss.

Innbyggerne i Askøy fortjener et stort senter på 45.000 kvadratmeter. Man må være politiker for å forstå hvorfor ikke byggingen er i gang. Kleppestø er vist regionsenteret. Ok utvid Kleppestø til å gjelde Amfi Askøy. Problemet løst. 

Jan-Ove Fromreide
Leder Demokratene i Norge Askøy