Useriøse «folkevalgte»!

Bergen 1.9.2016
Av Wilfred Høsteland
Foto: Colourbox.

Man kan selvsagt bare flire av Erna Solberg og Trine Skei Grande og deres Pokemon-leking, men det er å slippe det altfor lett. 

Det ser det ut til at mange flere også har funnet ut ref. til hva som kort etter de nevnte to politikernes fullstendige utdumming på TV. Nå har også jeg hatt svært vanskelig for å ta Trine Skei Grande alvorlig de siste par årene – ikke minst etter hennes svært simple og respektløse utspill mot at pensjonistene ikke burde få den resterende pensjonen de har krav på – fordi innvandringen kostet for mye!!

Det er sannelig mye man skal høre før ørene faller av. Venstre fremstår nå på flere måter som et enda mer useriøst tulleparti som ikke fortjener støtte lenger.  Å sitte og leke seg med elektroniske duppeditter og Pokemon-galskapen i Stortingets høringssal den 24. august, som  medlem av Forsvarskomiteen, mens vårt fremtidige forsvar diskuteres, er under lavmål av såkalte voksne mennesker! Det vitner om fatalt lav interesse for vårt forsvar og total mangel på respekt for landets borgere og ikke minst Venstres velgere.

Hvis ikke Venstre selv kaster Trine Skei Grande ut, bør velgerne sørge for å gjøre det. Hun har beviselig ikke noe som helst i norsk rikspolitikk å gjøre! Og vår statsminister, Erna Solberg, bør heller ikke slippe lettere. Å være på statsbesøk i Slovakias hovedstad Bratislava skulle selvsagt være en høyst seriøs affære for en statsleder. Men ikke for Erna Solberg. Hun gikk forsyne meg ut i Bratislavas gater på Pokemon-jakt under full TV-dekning. Min respekt for Erna Solberg har aldri vært særlig høy, – men nå er den helt borte!

Det er valgår neste år, og såpass kort tid til da at disse ekstreme dumhetene ikke må glemmes. De bør legges til de to nevnte «jentenes» mange andre fadeser – og det kan som kjent etter hvert bli en lang og variert liste. Både Trine Skei Grande og Erna Solberg har klart bevist for hele Norges befolkning og langt utenfor at de ikke er verdige og brukbare representanter for det norske folk. De passer begge best som barnehagetanter eller ledere for spilleglade ungdommer på tenåringsstadiet, umodne som de begge har vist seg den siste tiden.  Det er en respektløs holdning overfor deres velgere og landet for øvrig. Nå har vi også sett Erna Solberg gå smilende med regnbueflagget i «homoparadene» – sammen med KrF’s leder Hareide – som også har dummet seg totalt ut i eget parti. Mange har meldt seg ut av partiet, forståelig nok. Slike ledere vil vi neimen ikke ha her i landet.

Stortinget er de siste 4 årene blitt mer og mer en respektløs lekestue hvor de mest forunderlige forslag og gjennomføringer har blitt foretatt. Vi har kort sagt nå hatt nesten en periode med den mest respektløse og useriøse regjeringen noen gang etter 2. verdenskrig – en regjering som har rekord i gjennomføring av tabbesaker som de selv ynder å kalle reformer. Stikkord: Sykehusreformen, politireformen, kommunereformen, nedtrappingen av forsvaret i vår mest utsatte landsdel, flyseteavgiften, uthuling av arbeidsmiljøloven, frislepp av snøscootere i vilt-terreng, trusler om rasering av NSB og Statskraft, etc.etc. – resten av avisen kunne lett fylles!

En kjent person uttalte for en tid siden at alle de dummeste politikerne burde kastes ut fra Stortingsbygningen – hvorpå han fikk som kommentar; – «hva skulle man så bruke den tomme bygningen til?»