Ut med Donald Trump

Publisert 20.11.2020
Illsu.foto: Colourbox

Hva feiler det denne Tybring-Gjedde – som (i fullt alvor??) ville foreslå fredsprisen til den udugelige klovne-presidenten Donald Trump? Jeg vet ikke om Tybring-Gjedde her er privatperson eller taler på vegne av Fremskrittspartiet, men uansett er forslaget noe av det mest vanvittige jeg har hørt på lange tider. Følger ikke Tybring-Gjedde med i klovne-Donalds siste tullete krampetrekninger i Det Hvite Hus, hvor han bryter med alle regler og tradisjoner overfor sin etterfølger Joe Biden?  Jeg har – til nå – betraktet Tybring-Gjedde som en seriøs FrP-politiker, men nå kan han like gjerne plasseres i samme idioti-selskapet som Donald selv.

Ærlig talt, Tybring-Gjedde,- hva har Donald Trump gjort for fredens sak? Det eneste positive han har bidratt med etter min og flere sin mening, er da han flyttet den amerikanske ambassaden fra Tel Aviv til Jerusalem hvor den jo hører hjemme – ambassader pleier som regel å ligge i en nasjons hovedstad. Utover dette har Trump stort sett bidratt med å latterliggjøre både seg selv og USA i løpet av sine 4 år som USAs mest kontroversielle og udyktige president gjennom tidene.

Jeg vil gratulere USA og det amerikanske folk med sin kommende president, Joe Biden, som allerede har opptrådt som en representativ og klok mann i motsetning til sin avgående forgjenger. Så får vel Joe Biden inntil videre avfinne seg med Trumps tullete opptreden både mot sin etterfølger og mot det amerikanske folk.

Det blir jo særdeles morsomt hvis Nasjonalgarden må bære Donald ut av Det Hvite Hus den 20. januar 2021! Det ville blitt et unikt ettermæle – men det får han jo uansett!   Kanskje Tybring-Gjedde også er ute etter et tvilsomt ettermæle……?

Wilfred Høsteland