Utbytte-parasittene ler hele veien til banken

Publisert 20.5.2019
Foto: Sfm.no

Vi har i årevis fått høre den ene sanseløse unnskyldningen etter den andre når det gjelder økning i diesel- og bensinprisene, og selvsagt er det alltid annerledeslandet Norge som ligger på toppen, faktisk i hele verden. Det er nemlig ikke norsk om ikke det er dyrt. For alt må koste skjorten i Norge. Oljebransjen og den norske stat må vel snart gå tom for både løgn og bløff.

Her er noen ”årsaker” og rene unnskyldninger som våre løgnaktige politikere og deres medhjelpere har brukt over lang tid, og kun med det for øye å få skrudd diesel- og bensinprisene til himmels.

* Invasjonen i Kuwait
* Krig mellom Iran og Irak
* Krig i Irak
* Uroligheter i Libya
* Amerikanerne starter sin sommerferiekjøring
* Konflikt i Venezuela, osv. osv, osv.

I Norge har de ansvarlige overhodet ikke tenkt over det som normalt tenkende mennesker kaller konsekvenser, særlig langsiktige. Derfor må det være fullt lovlig å spørre om det fortsatt ikke har gått opp for våre avgiftskåte politikere, at Norge produseres selv olje og raffinerer den til bl.a. diesel og bensin. Altså er vi også her selvforsynt, som vi er med rent vann til elektrisitet. Men alt skal selges ut av landet. Du må ikke tro at du som er en helt vanlig borger av Norge, noen gang skal få utbytte av landets felles rikdom: Som politikere og byråkrater i det norske statsapparatet, fortsatt tror tilhører dem og ingen andre. Det trengs derfor radikale endringer i norsk politikk både innenriks og utenriks.

La det være helt udiskutabelt at Norges rikdom er landets borgeres felleseie. Det er på tide at tyvene i både statsforvaltningen, Regjeringen og på Stortinget, snart får dette inn i sine hoder. Som om ikke det skulle rekke med svindyre bensin- og dieselpriser, så skal bileiere i tillegg betale dyrt for å kjøre gjennom flere av våre byer, samt på flere strekninger av våre fylkes- riks- og europaveier. Det kalles bompenger, og det handler også om avgifter på veier som allerede er nedbetalt av landets skatteytere. Bileierne skal tvinges til å bygge egne kjørebaner for raske tohjulinger i kondomdrakter, bybaner og gangveier.

Det som pågår nå, er ikke annet enn rene ran av landets borgere og innbyggere, særlig bileierne. På godt norsk, og rent juridisk, så kalles dette økonomisk vinningskriminalitet. Her som på oljesektoren, får flere politiske parasitter og deres nære slektninger årlig utbytte fra: Til og med den sittende statsministerens ektefelle. Skam vet vel slike knapt hva er for noe. De rike jubler over enda mer rikdom, som våre politikere har vært med på å stjele fra vanlige mennesker. Parasittene ler hele veien til banken.

I Norge stjeles det til og med fra landets eldre pensjonister, de som var med på å bygge opp den norske velferdsstaten. Aldri har det vanlige norske folk skuet maken til en mer hensynsløs grådighet enn tilfellet er i dag. Måtte det derfor komme et politisk rabalderoppgjør ved høstens valg, særlig når det gjelder bompenger. Og måtte det bli et skikkelig politisk jordskjelv ved neste stortingsvalg. Nå er det på høy tid at nordmenn skjønner sitt eget beste, og at man slutter med tafattheten. Våkne opp og få slutt på galskapen. Nå er det nok!

Redaksjonen i sfm.no