Vær våken for bedraget!

Publisert 14.5.2018
Av Wilfred Høsteland
Foto: Colourbox

NRK-folkene liker det! Uroen med araberpøbelen i Gaza med bl.a. stenkasting mot Israelske soldater som vokter sitt lands grenser, slås jevnlig stort opp i NRK Dagsrevyen. Der terpes på den store verdensløgnen om at Israel okkuperer «palestinsk» land som «palestinerne» ble drevet bort fra i 1948. NRKs medarbeidere (og til en viss grad også TV2s) lukker ørene og øynene når de blir forsøkt fortalt at Israel ikke okkuperer land, men befinner seg på en del av sitt gamle landområde som har tilhørt dem i tusener av år.

Det er selvsagt spekulativt av NRK å alltid sende israel-fiendtlige medarbeidere til Midtøsten. Der har vi de siste 20-30 årene fått tidenes mest skjeve og ofte uriktige reportasjer som uansett går i «palestinernes» favør. Det er en velkjent sak at Norge betraktes som Europas mest antisemittiske land. Det kan man «takke» NRK og norsk presse for. Nå fikk vi også nylig bekreftet etter en ny undersøkelse at over 80% av norske journalister stemmer sosialistisk, og det er jo i første rekke venstrepartiene som skriker høyest om den såkalte Israelske okkupasjonen.

NRK oppfyller på ingen måte det de skal representere når det gjelder Midtøsten – der bare kjøres intenst på «de forferdelige israelittene» som har fordrevet et ikke-eksisterende folk fra et ikke-eksisterende land. Og en rekke organisasjoner henger seg på dette forkastelige hylekoret, – som f.eks. Kirkens Nødhjelp, Norsk Folkehjelp, den såkalte palestinakomiteen, – KFUM/KFUK, m.fl. Dette er alle som en, organisasjoner som ansvarlige mennesker ikke på noen måte må støtte! Det er organisasjoner som dolker jødene i ryggen, og som støtter den steinkastende pøbelen i Gaza og ved den såkalte vestbredden som er gammelt jødisk kjerneland. I praksis er det i dag Nazismen som føres videre under en rekke dekknavn.

Hva er hensikten?

Når islamister/muslimer utfører terroraksjoner, har norske medier en merkelig tendens til å lage en slags form for kamuflasje. Dette har hendt utallige ganger, – sist søndag den 13. mai da islamister angrep tre kirker i Indonesia og drepte 13 og skadde mange ganger så mange. Da får man høre at det var såkalte militante islamister som sto bak. Altså muslimer! Kan en eller annen representant for norske medier vennligst stå frem å fortelle hva som er forskjellen på en islamist og en muslim? Er ikke Koranen ledetråden for dem uansett? 

Vi ser jo klart at når de utfører terrorisme, da er det «militante islamister», og når islamistene skal fremstilles i en mer «vennlig» sammenheng, da er det «bare» muslimer. Snakker om hykleri og dårlig kamuflasje på samme tid! Ut fra Koranen har der adskillige ganger vært sitert og endatil vist faksimiler hvor der står at den tillater drap på «ikke-troende» og spesielt på jøder. Da står muslimer frem og påstår at det er galt oversatt og/eller at det ikke står der. Jeg går ut fra at en faksimile ikke lyver – selv om mediene og muslimene gjør det! Hold i hvert fall opp med tette idiotien å skille islamister og muslimer som to forskjellige grupperinger!