Har våre folkevalgte mistet alt vett?

Bergen. Publisert 26.1.2017

Av Wilfred Høsteland
Foto: JH Media

Det er vel ingen tvil om – etter gjentatte eksempler den siste tiden – at Oslo og Bergen har landets verste politikere i sine Byråd. Når Venstre og De Grønne får viljen sin, og ser ut til å hypnotisere de øvrige – da må det nødvendigvis gå helt galt.

Jeg sikter til forbudet i Oslo mot å kjøre diesel-biler på kommunale veier noen dager – da disse angivelig er helsefarlige for hele Oslo. Dette er mildest talt helt sykt. Bilene er betalt med minst halve prisen til statskassen, og hvorfor skal de måtte betale årsavgift når de ikke får lov å kjøre?? Det er jo nærmest kriminelt!

Tror de to nevnte miljøhysteri-partiene at de kan redde verden ved å iverksette slike sinnsyke forslag? Det er både juridisk og moralsk forkastelig.   Dem som må kjøre inn i Oslo med sine dieselbiler bør fortsette med det, og ikke betale bøter for det. Oslo Kommune kan ikke straffe tusener av bileiere med sine høyst legale kjøretøyer som endatil ble anbefalt av politikerne for få år siden!

Og i Bergen praktiseres ublu bompenger som stort sett går ut over vanlige skattebetalere som punger mer enn nok ut fra før. Jeg er selv ikk-billist.