Vårt etniske «herrefolk»!

Publisert 1.10.2021
Foto: Colourbox

«Vi skal være best i klassen! Verden skal virkelig merke hvor gode vi er på klima og miljø! Jeg vil ha en stjerne i Brüssel – aller helst en statue!»

Lille Norge har flest elbiler i verden. Og verdens mest usolidariske avgifter, der folk med tradisjonelle biler må subsidiere batteribil-folket. Folk som velger batteribil, gjør det nemlig ikke for klimaets skyld. Lille Norge har noen av verdens høyeste drivstoffpriser. Med ukentlig økning i passende hurtigtogs-fart. Og Lille Norge har strømpriser som bare stiger og stiger. Nettleien dilter etter.

Regjeringen Erna Solberg har virkelig gjort hva de kan for å få hyggelig omtale i korridorene i Brüssel – EUs kapitaldrevne hjerte, – hvor grønn propaganda betyr mer enn Bibelen gjør i den kristne verden. Noe i retning av uttrykket «å skite i eget reir» passer bra, når forvaltningen av Det norske folks arvesølv fra Nordsjøen medfører at pensjonister og folk med lave inntekter snart ikke har råd til å fylle hverken bensin eller diesel, og enkelte dager må bruke vinterklær inne for ikke å fryse i hjel!

Vi produserer drivstoff ved flere raffinerier i Norge, og ren, fornybar energi fra våre mange vannkraftverk. Men Herrefolket vil ikke sette ned prisene på hverken drivstoff eller strøm, for ikke å få slengt drit fra Brüssel! Det er viktigere å holde høy sigarføring ved like i Det gode selskap, enn å la egne borgere få drivstoff til 10-12 kroner literen, og strømmen til 36 øre pr kWh! Dette har Norge nemlig råd til å unne borgerne, men viljen hos Herrefolket er ikke til stede! Herrefolket vil vise verden at grønn svada er retningsgivende, og det SKAL koste! Apokalypsen kommer – før eller senere.

Terje Haugom
Demokratene.