Venstre-skuta forlates!

Bergen. Publisert 10.1.2017

Av Terje Haugom
Politisk kommentator Moderatene (MOD)
Foto: JH Media (Arkiv)

Kaptein Trine Skei Grande er bekymret for medlemsflukten fra partiskuta. Hun tror det er samarbeidet med FrP som har skylden for havariet.

Det kan det være noe i, men det skyldes nok i hovedsak et ensidig tyt om «miljø», og et hat mot gode, trofaste, alminnelige biler som bruker diesel eller bensin. Selv oppegående Venstre-medlemmer kan få nok av slikt! Samfunnet har nemlig andre tema og saker som er mer verd politisk engasjement enn «miljø»! Særlig når nøytrale forskere har slått fast at naturens gang og sola styrer over 95 % av det som skjer med klimaet på Jorden! Da nytter det ikke å drive hardkjør på en utslitt kjepphest! Folk biter ikke på det lenger!

Hadde Trine Skei Grande og Terje Breivik vært observant på det faktum, hadde kanskje medlemsflukten vært betraktelig redusert. Når høstens Stortingsvalg er over, må ingen være forbauset om Venstre, MDG og SV må sitte på gjerdet og bivåne parlamentarismens forløp på Løvebakken! De må i så fall takke seg selv! Opplyste mennesker liker ikke å bli fôret med keiserens nye klær!