Vet unge idealister hva som venter dem?

Publisert 13.12.2019
Foto: Colourboc

Vi ser på meningsmålingene for tiden at MDG, SV og Rødt gjør det overraskende bra. Men vet de som stemmer på slike kommunistiske partier hva de har i vente under et kommunistisk regime? Vi ser i Oslo der bomringer, fjerning av parkeringsplasser, stengte gater, bilbranner, brutal vold, dårligere eldreomsorg, dårligere søppelhåndtering og tusenvis av lovbrudd begått av byrådet hver måned skaper misnøye.

Men hva om de totalitære røde, rødbrune og grønne kommunistene hadde hatt rent flertall på Stortinget? Vet de unge idealistene hva som venter dem? Vi hadde en forsmak under de forrige regjeringer utgått fra AP med sykehuskøer og ventelister for livreddende behandling kostet nesten 4 000 pasienter livet hvert år. Det var en av hovedgrunnene til at høyre nå har Statsministerposten. Folk var lei av å bli regelrett drept fordi de kostet for mye for systemet. En kan lure på om de unge hjernevaskede totalitære kommunistene i ulike fremtoninger vet hva som venter dem om deres drøm går i oppfyllelse?

Er det Sverige med en sinnssyk innvandring av mennesker som forakter og hater de Skandinaviske frihetsidealer med flere bombeeksplosjoner, drap og voldtekter enn det er i det krigsherjede Afghanistan som er forbildet? Et Sverige som for 30 år siden var desidert best på velferd til alle sine innbyggere? Vi ser da også at den elleville innvandringspolitikken i Sverige har medført at svensker blir kastet ut av kommunale boliger for å gi plass til såkalte nyanlända, svenske arbeidstakere i offentlig sektor blir sparket og erstattet med innvandrere, skolene forfaller, grov vold og seksuell trakassering er daglig kost i skolen. Helsevesen og eldreomsorg som også var best i verden for 20-30 år siden er rasert.

I tillegg stjal den svenske regjeringen ved daværende statsminister Reinfeldt flere milliarder av pensjonsfondet for å finansiere de negative konsekvensene med den elleville innvandringen, noe som gjør at svenske pensjonister får nesten 4.000 kroner netto mindre i pensjon hver måned. Dette har medført at over 5.000 svenske pensjonister i dag lever på gaten. Ca. 3.000 av dem bare i Stor Stockholm.

Eller er det den korrupte eks. statsråden Lysbakken og mangemillionæren Moxnes sitt kommunistiske fyrtårn Venezuela, der helsevesenet ligger helt med brukket rygg og ute av stand til å behandle syke som er drømmen? Et land der råttent kjøtt har et stort marked og barna jakter på rotter for å ha mat nok til å overleve? Et land som var et av verdens rikeste og selv om det ikke var perfekt hadde et velfungerende helsevesen og ingen sultet? Er det dette de historieløse unge idealistene vil ha her hjemme?

Tar vi med hva Røde Khmer gjorde I Kambodsja, Kommunistpartiene I Sovjet Unionen, Cuba og Kina har forårsaket av lidelser for folket med flere hundre millioner døde mennesker som ble pint, torturert og drept fordi de ville ha ytringsfrihet og demokrati, så burde faktisk de som stemmer på disse globalistiske totalitære grønne, brune eller røde kommunistene vite at slike ideologier og lignende religioner ikke er veien å gå om en vil ha en bedre verden.

Så til dere unge idealister. Er det dette dere vil ha her i Norge også? Min mening er at det er viktig at flere velgere får opp øynene og stemmer på et nasjonalkonservativt parti som Demokratene som setter nordmenns ve og vel i førersetet for alle avgjørelser vi tar.

Svein Arne Grønnevik
Demokratene i Bergen