Vi er alle «romvesener»

Publisert 7.3.2022
Foto: Colourbox

Vi som bor på planeten Tellus (Jorden), må kunne kalle oss romvesener. Vår klode er én blant utallige kloder som svever rundt i verdensrommet. Vi lever her fordi Tellus har ideell avstand fra sola, og har alt som skal til for å ha levende vesener her – ja alt som lever.

Men slike kloder finnes det flere av. Det har astronomene for lengst slått fast. Liv på andre planeter kan ikke avfeies. Og våre fjerne naboer i rommet har besøkt vår Jord gjennom tusener av år, takket være en teknologi som svært langt overgår menneskets siste og avanserte nyskapninger. De kan reise raskere enn lyset – via de magnetiske strømmer som finnes i universet, oppheve tyngde-kraften, og utføre forflytninger i Jordens atmosfære raskere enn det menneskelige øyet kan oppfatte. De besøker oss jevnlig med sine romskip, men har sine favorittområder, som i Alaska-triangelet, områder i USA med atom-baser, ved russiske atomanlegg, og en rekke andre steder. Noen steder har mennesker hatt nærkontakt med våre gjester fra rommet, blitt bortført – for så å vende tilbake, etter å ha blitt undersøkt på kryss og tvers.

Noen gjester fra rommet er blitt intervjuet i hemmelighet. Intervjuet foregikk på engelsk. De hevdet de kommer fra Jordens framtid, og har reist gjennom tiden for å komme hit. De patruljerer over atomvåpen-anleggene, for å passe på at mennesket ikke utsetter seg for utsletting. I flere dokumenterte tilfeller er atombaser blitt satt ut av drift, og i noen tilfeller destruert fullstendig. Men slikt vil ikke hverken amerikanske eller russiske myndigheter bekrefte. Alt slikt legges lokk på. Kanskje våre romvenner vil forhindre det som ellers kan skje?

Historien vår er full av eksempler på hva utenom-jordiske besøk har bidratt med. Som pyramidene i Egypt, i Mellom- og Sør-Amerika, figurene på Påskeøya, fantastiske kornsirkler m.m. Ingen annen teknologi kan få flyttet skårne steinblokker på mange tonn milevis fra bruddstedet, og så plassere dem i perfekte, likesidede pyramider i Giza – på linje med dem i Sør-Amerika. Jo, man hadde slaver, men flytting med tau på runde stokker, er utopi. Kultur-samfunnene på de steder på den tid hilste gudene fra rommet med offer og flotte helleristninger på steinvegger o.a. I vår tid er det kjent blant seriøse forskere at våre naboer fra verdensrommet har anlagt baser under bakken bl.a. i USA, i Antarktis, på havbunnen i Alaska m.fl. og på Månens bakside. Ansatte i NASA har sagt at det bl.a. er grunnen til at Månens bakside skal få være anonym.

Noen lesere vil hevde at dette er sprøyt. Men det finnes nok av dokumentasjon i TV-kanalene History, Travel og på YouTube. En dag vil våre venner stå fram.

Terje Haugom