Vidar Kleppe: – Ingen islamister i våre gater

Publisert 1.7.2022
Foto: Sfm.no

Det er utilgivelig og helt meningsløst at 2 mennesker ble brutalt drept og 19 ble såret av den ekstreme islamisten fra Iran, Zaniar Matapour, som har tilknytning til et ekstremt islamistisk miljø. Denne morderen som aldri skulle vært i Norge, var i PSTs søkelys og ropte «Allahu Akhbar» mens han kaldblodig drepte og meiet ned medmennesker på baren London og Per på hjørnet i Oslo natt til lørdag. I 2017 skrev jeg følgende innlegg som står seg godt den dag i dag:

«Ja, jeg mener bestemt at alle islamister som bor i Norge med, Arfan Bhatti, i spissen snarest må fratas sitt norske statsborgerskap – og alle sine rettigheter i NAV-systemet uten opphold.

Alle disse farlige islamistene som hater Norge må utvises. De er faktisk en stor fare for rikets sikkerhet. Husk at: Islamistene med i bosted i Norge, fritt kan reise til et muslimsk land som de elsker over alt – uten problemer».

Og jeg sier som alltid: Norge har fått mer enn nok av islamister som hater Norge og det norske folk – reis hjem islamister. Nok er nok!

Vidar Kleppe
Fylkestingsrepresentant for Demokratene i Agder