Vidar Kleppe med bønn til ordføreren i Kristiansand

Publisert 25.10.2021. Oppdatert.
Foto: Colourbox

Vidar Kleppe har sendt en interpellasjon til Kristiansands ordfører i forbindelse med de skyhøye strømprisene. Slik denne utviklingen går, og helt klart i en meget farlig og gal retning, så bør man sette pris på at dem av både riks-, fylkes- og lokalpolitikerne som tar dette på alvor. Aldri noen gang har man opplevd maken til grådighet i det norske samfunnet, og de ansvarlige må nå ta alvorlige grep og få stoppet denne fullstendig gale energi-politikken.

Her er brev fra Vidar Kleppe: (Gjengitt i kursiv stil)

Kristiansand kommune
Att: Jan Oddvar Skisland

 Ærede ordfører

 De altfor høye strømprisene i Sør-Norge rammer nå mange av kommunens innbyggere økonomisk rått og brutalt. Demokratene mener derfor at Kristiansand kommune, snarest må få på plass en lokal økonomisk krisepakke: For å hjelpe de som nå ikke kan betale strømregningene sine i tiden som kommer frem mot jul – og det nye året.   

 Som ordføreren vet så er det fult mulige å finne ulike løsninger på de høye strømregningene gjennom eksempelvis en: kommunalt tilskuddsordning for personer som ikke grunnet manglende inntekt og trygd: Ikke kan betale de skyhøye strømregningene sine.

 Vil ordføreren som Demokratene snarest få på plass en lokal hjelpepakke/støtteordning for de av våre medmennesker i vår kommune som nå rammes av de altfor høye strømregningene i Sør-Norge?

 Kristiansand 18. oktober 2021

Vidar Kleppe
Demokratene