Vidar Kleppe: – Nordmenn lider og media tier

Publisert 5.10.2022
Illustrasjonsfoto: Colourbox

Pressestøtten til NRK og MSM media må kuttes og alderspensjonene til nordmenn, enslige og uføre trygdede må økes. NRK mottar årlig minimum 6,4 milliarder kroner.

Ærlig talt! De aller fleste veletablerte norske medier mottar en eller annen form for statsstøtte, og har i dag en kraftig politisk slagside, som utvilsomt skader demokratiet: Informasjon sensureres, farges og manipuleres på alle tenkelige måter iht en venstreliberal, globalistisk og «politisk korrekt» agenda.

Dette gjelder ikke klare røster som eksempelvis: Samfunnsmagasinet, Resett, Document og iNyheter.no – at Demokratene nå dobler og går kraftig frem på meningsmålingene siden valget i 2021, er ikke i følge statskanalen NRK verdig en debatt på Dagsnytt 18 – eller i Debatten til, Fredrik Solvang.

Når de fleste velgerne er desinformert, sier det seg selv at demokratiet ikke kan fungere bra. En stemme avgitt på sviktende kunnskapsgrunnlag, er ikke mye verd. NRK fikk under Høyre og FrP- regjeringen, dessverre en kraftig økning i sitt budsjett, finansiert av at NRK-lisensen ble allmenngjort.

Dette anser vi som spesielt uheldig, da NRK i enorm grad har vist seg å være kontrollert av politiske interesser, og tidvis driver ren kampanjejournalistikk. Få enkeltfaktorer har skadet det norske demokratiet mer enn det gjennompolitiserte NRK.Denne tilstanden har vedvart over lang tid, og Demokratene ser ingen annen løsning enn at NRKs budsjett i første omgang må reduseres kraftig, og at det stilles krav til reelt objektiv, nøytral journalistikk.

Demokratene som på flere meningsmålinger er inne på stortinget, får ikke engang plass i valgsøylen til statskanalen NRK – som på folkemunne med rette blir heter: AKR – Arbeiderpartiets Rikskringkaster.Tro meg når Demokratene kommer på stortinget etter valget i 2025: Så vil norsk politikk endres radikalt til folkes beste – ved at Demokratene alltid å sette det norske folk – og Norge først i alt vi gjør politisk.

Vidar Kleppe
Bystyre- og fylkestingsrepresentant for Demokratene