Vidar Kleppe: Trist at Erna og Jonas elsker EU

Publisert 8.11.2019
Foto: Sfm.no

Alle som følger litt med i politikken vet at statsminister Erna Solberg og AP leder Jonas Gahr Støre ønsker norsk medlemskap i EU. Tro meg, de ligger ikke på latsiden og de har overhodet ikke tenkt å gi opp kampen om norsk medlemskap i EU. Dermed har de utviklet et strategi for å gjøre Norge mest mulig avhengig av EU ved å integrere vårt samfunn tettest mulig inntil det indre marked i EU, samtidig som de godtar direktiver og traktater mellom Norge og EU.

Under dekke av at Norge er avhengige av EU og EØS for å få solgt varene våre, så tilpasses Norge stadig nærmere EU. Denne tilpasningen går bare fortere og fortere. Fagbevegelsens og norske arbeidere sin uro og over EUs vikarbyrå-direktiv ble som vi alle husker avfeid av AP det samme ble ACER.

Videre ble datalagringsdirektivet som vi alle husker implementert uten hensyn til hva faginstanser, andre partier eller den norske befolkningen mente om disse sakene. Et nei er aldri et nei, bare en omvei statsminister Erna Solberg og AP leder Jonas Gahr Støre. Det er først ved et ja – at det aldri åpnes for omkamper.

Demokratene er et klart Nei til EU-parti, og vi er imot EØS, Schengen og TISA / TTIP. Vi trenger norsk kontroll og selvråderetten over eget fedreland og våre naturressurser til lands og vann. Nok er nok, her må det ryddes opp!

Vidar Kleppe
Politisk nestleder for Demokratene