Vil de ha krig, skal de virkelig få det

Publisert 8.5.2020
Foto: Sfm.no

Hovedstaden vanstyres til de grader, og Oslo-politikerne må ha en gjennomsnittlig intelligens på nivå med norsk blomkål. Det å true folk til å kvitte seg med egne bensin- og dieselbiler innen 2030, og kun kjøpe batteribiler fra 2025, er en utopi og en totalt uakseptabel måte å tre et tullete vedtak nedover hodene på folk! Vil de ha krig, så skal de sannelig få det! Hovedstadens bilister må først bli kvitt corona-viruset i byrådet: MDG! De står med sin kålhode-politikk for den dreining som har funnet sted, fra fornuft og utvikling, til uhelbredelig galskap og kommunist-stat!

Oslos bensin- og diesel-bilister må deretter bruke sine stemmesedler for å få FrP-folk inn i neste byråd ved valget i 2023! Det er FrP som er bilistenes parti, med tanke på frihet til å kjøre med hva slags bil du vil, når og hvor som helst – uten tåpelige soner og begrensninger! Men mye kan gjøres allerede ved valget i 2021, da en regjering med FrP i førersetet vil skape levelige og liberale tilstander i trafikken, – uten bompenger og overdrevent klima-tyt!

Byrådet i Oslo har med all tydelighet ikke fått med seg at dieselbil-salget går så det kviner! Nytt og brukt! Ei heller at de nye, utslippsfrie Euro-6 og Euro-7 diesel-motorene og Ad Blue-motorene allerede er sluppet ut fra bilfabrikkene! Byrådet kjemper mot vindmøller, og det skal vi jammen hjelpe vindmøllene med! Kjør diesel – når og hvor du vil! I minst 30 år til! Da er atomdrevne Thorium-biler allerede på markedet, og dagens batteribiler er vel skrotet, eller parkert på et motor-museum! Gode, pålitelige og driftssikre biler må folk få velge selv! Det ligger ikke i byrådenes mandat å forby nordmenns naturgitte rettigheter! La Vegvesenet og bilfolket ta seg av trafikken! Verden går videre uten tåpelige forbud og overformynderi!

Terje Haugom, samfunnsdebattant.