Vil ikke betale for Bybanen!

Bergen. Publisert 25.11.2016
Av Terje Haugom
Foto: JH Media

Byrådet er gått helt fra forstanden! Nå skal de ha den helsikes Bybanen ut i alle områder i vår by, og vi bilister må blø for det! Nye bomstasjoner, og nye økninger av satsene. Det har vært antydet en økning på 100 % for hver strekning bybane som skal anlegges!

Vi som slett ikke bruker putletrikken i det hele tatt, – vi må betale! Vi bilister vil ikke være med på dette plyndre-opplegget fra byrådets side! Nå må dere i rådhuset begynne å bruke hodet lite granne! Det dere legger opp til er rett og slett så ille, at flere av oss vurderer å flytte til kommuner som ikke er så besatt av bompenge-demoner som dere er!

I Telemark f.eks. er boligprisene ca. 1/3 av nivået her i byen, – og det er mye i Telemark som kan friste avgifts-trøtte bergensere! Bergens bilister, barnefamilier og andre med begrenset økonomi lider allerede! Eier byrådets medlemmer ikke et minimum av anstendighet og medmenneskelighet? Dropp hele bybanen! Bruk de tusener av gode gass- og dieselbusser vi allerede har i kommunen! Slik dere holder på nå, ruinerer dere oss som fremdeles finner oss i å bo her – i byen vi var så glad i! La el-bilistene betale det samme som oss andre, og glem hele bybane-galskapen! Søk hjelp hos fagfolk til å bli kvitt den langt framskredne stormanns-galskapen som rir dere!