Visdomsord fra Erik Bye

Publisert 11.8.2021
Foto: Redningsselskapet (Wikipedia / Innfelt: sfm.no)

I en tid som fremfor noen tidligere tid at Norge er styrt av en ualminnelig arrogant Høyre-dominert regjering, bør Erna Solberg og hennes statsråder huske på hva den kloke NRK-mannen Erik Bye uttalte i et intervju på TV på slutten av sitt liv:

Politikerne er til for folket. Når de slutter å høre hva folket mener bør de finne seg noe annet å gjøre!  Det første politikerne bør huske på når de våkner om morgenen er at de er valgt inn som folkets tjenere og ikke som folkets herrer!

Det kan jo tilføyes at Erik Byes hustru var representant for Senterpartiet – et parti som i dag vel er mer aktuelt for enda flere enn noen gang tidligere. Noe å merke seg for den sittende regjeringen – og for dem som skal stemme.   Valget burde egentlig ikke være så vanskelig.

Wilfred Høsteland

Redaktørens merknad: Vi har både fått se og fått føle på kroppen den sittende regjeringens uansvarlighet overfor både folk og land gjennom de 8 årene: Under ledelse av etterkrigstidens mest destruktive og Norges-fiendtlige statsminister. Erna Solberg fra Høyre og hennes medspillere, synes det er helt ok å selge fedrelandets og folkets verdier til utenlandske kapitalsterke interesser. Hun og hennes medsammensvorne har også vist en åpenbar forakt for både norsk lov og vår grunnlov. Problemet er at det vil ikke hverken hun eller hennes tilhørere innrømme, langt mindre høre om. Det er på tide å gi dette globalistiske elementet permanent reisepass fra norsk politikk. Red.