De visste, men valgte likevel å holde munn!

Publisert 19.10.2017

Av Ellinor Nerbø
Illus.foto: Colourbox

Først så står mange frem med sine oppdagelser i sine saker for norsk presse. Så avslører noen i pressen dette inkludert Samfunnsmagasinet, Aftenposten og VG med sine avsløringer. Så til «slutt?» enkelte politikere som tidligere har visst men valgt å holde munn, som til slutt ikke lengre klarer å holde på «hemmeligheten», og avslører i en valgkamp at så er tilfelle.

Altså at kritikerne av barnevernet hadde rett? En av de som ikke klarte å holde på «hemmeligheten» lengre var Audun Lysbakken, og en nyklekket politikerkylling, Bjørnar Moxnes. Etter at denne «boblen sprakk» ble det stille igjen. Altså! Man har antydet at man har visst, men bevisst har valgt å holde munn. Altså enda en erkjennelse om at man har visst. Hvem er det så i systemet som kan ha bedt dem om fortsatt å holde munn? Det kan man spekulere i, men det er en kjensgjerning at noen er det!

Det blir nok litt flaut at sannheten skal få komme ut om alle de millioner, for ikke å snakke om de ventende milliarder, som venter den rette. Dette er triggende må vite? Moralen må vel da bli at folket som kan få barn må være i «det rette sjiktet», eller hva? Altså så hadde jeg da et godt poeng da jeg proklamerte med at angrepiller, for noen kan være en bra ting for å slippe å få utysket på døra?

Selv i årets statsbudsjett blir det bevilget enda flere millioner for de rette tenkende i barnevernets handlingsmønster. Altså flere barn skal oppdras av «rett person»? Foreldre og øvrig familie er ikke lengre en ressurs, men for et system til pest og plage! At noen kan trenge hjelp, det vet man, men så var det dette med hva hjelpen har av innhold da? Der svikter alt!! Det er nok samfunnet selv som har den største skylden, og som stammer fra en jeg ikke lengre gidder å nevne navnet på uten å føle avmakt!! Men denne personen ser ut til å ha evig liv!